Comunicat de presa

Mareste caracterele

19.06.2014
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului, Sector 6, în parteneriat cu Asociaţia Centrul pentru Resurse şi Formare în Profesiuni Sociale PRO VOCAŢIE, anunță organizareaunei întâlniri pe tema prevenirii și combaterii stereotipurilor legate de persoanele cu dizabilități în data de 19 iunie 2014, ora 11.30 la sediulDGASPC S6 - PalatulCopiilorstr.Tibles nr.64, sector 6, București.

Citește mai departe...

Curs de lucrator in comert pentru 28 de persoane cu dizabilitati

Mareste caracterele

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului, Sector 6, în parteneriat cuAsociația Centrul de Resurse și Formare în Profesiuni Sociale Pro Vocație, desfășoară în perioada 23 mai – 23 iulie 2014, în cadrul proiectului O ALTĂ PERSPECTIVĂ ASUPRA DIZABILITĂȚII PRIN CALIFICARE PE PIAȚA MUNCII, finanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2077-2013, cursul de formare profesională în calificarea de lucrător în comerț pentru 28 de persoane cu dizabilități din Municipiul București.


Data: 17 iunie 2014
Amalia Ciobanu
Expert informare

Citește mai departe...

Curs de operator introducere, validare si prelucrare pentru 28 de persoane cu dizabilitati

Mareste caracterele

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului, Sector 6, în parteneriat cu Asociația Centrul de Resurse și Formare în Profesiuni Sociale Pro Vocație, desfășoară în perioada 24 martie – 23 mai 2014, în cadrul proiectului O ALTĂ PERSPECTIVĂ ASUPRA DIZABILITĂȚII PRIN CALIFICARE PE PIAȚA MUNCII, finanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2077-2013, cursul de formare profesională în calificarea operator introducere, validare și prelucrare date pentru 28 de persoane cu dizabilități din Municipiul București.
Data: 8 mai 2014.

Amalia Ciobanu
Expert informare

Citește mai departe...

Comunicat de presa 29.04.2014

Mareste caracterele

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului, Sector 6, în parteneriat cu Asociaţia Centrul pentru Resurse şi Formare în Profesiuni Sociale PRO VOCAŢIE, anunță organizarea unei întâlniri pe tema prevenirii și combaterii stereotipurilor legate de persoanele cu dizabilități în data de 29 aprilie 2014, ora 11.00 la sediul Complexul Sportiv Mazicon din Str. Bascov, nr. 14-18, sector 5, Bucuresti (Prelungirea Ghencea).

Citește mai departe...

Comunicat de presa - grup de lucru aprilie

Mareste caracterele

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului, Sector 6, în parteneriat cu Asociaţia Centrul pentru Resurse şi Formare în Profesiuni Sociale PRO VOCAŢIE, anunță organizareaunei întâlniri pe tema prevenirii și combaterii stereotipurilor legate de persoanele cu dizabilități în data de 29aprilie 2014, ora 11.00 la sediulComplexulSportivMazicondinStr. Bascov, nr. 14-18, sector 5, Bucuresti (PrelungireaGhencea).

Citește mai departe...

Anunt intalniri de informare si dezbatere

Mareste caracterele

Activitatea 3: Informare si publicitate proiectului
Activitatea 3.5. Promovarea proiectului

Activitatea 4: Dezvoltarea şi implementarea campaniilor de combatere a discriminarii persoanelor cu dizabilitati
Activitatea 4.3. Organizarea a 12 intalnirilor de informare si dezbatere.

Citește mai departe...

In primele doua luni de la lansarea proiectului “O alta perspective asupra dizabilitatii prin calificare pe piata muncii’, au fost inscrise 65 de personae cu dizabilitati.

Mareste caracterele

IN PRIMELE DOUĂ LUNI DE LA LANSAREA PROIECTULUI “O ALTĂ PERSPECTIVĂ ASUPRA DIZABILITĂȚII PRIN CALIFICARE PE PIAȚA MUNCII”, AU FOST ÎNSCRISE 65 DE PERSOANE DE PERSOANE CU DIZABILITĂȚI.  A ÎNCEPUT ACTIVITATEA DE CONSILIERE PROFESIONALĂ ÎN CADRUL PROIECTULUI IAR, LA SFÂRȘITUL LUNII MARTIE VA ÎNCEPE PRIMUL CURS DE FORMARE.

Citește mai departe...

Versiune audio

 

Intrati in sectiunea audio a siteului unde puteti asculta materialele publicate. Fiecare material poate fi activat prin simpla apasare a butonului play.

 

Mai mult...