Resursele alocate şi achiziţii de bunuri, servicii şi lucrări necesare pentru implementarea proiectului

Mareste caracterele

Pentru implementarea proiectului cei doi parteneri pun la dispozitie in primul rand resursele umane care vor implementa proiectul (echipa de proiect descrisa in continuare) si care vor desfasura activitatile specifice (echipele de specialisti). Resursele umane alocate pentru implementarea proiectului sunt de doua tipuri: echipa de management al proiectului si echipa de implementare. Echipa de Management este formata din: 1 manager de proiect; 1 responsabil financiar; 1 responsabil achizitii.

Echipa de implementare este formata din 10 experti pe termen lung si scurt. Rolul, calificarile si experienta fiecarui expert sunt detaliate la sectiunea „Managementul proiectului”. Pe langa resurse umane competente, solicitantul dispune de baze de date si surse de informatii referitoare la grupurile tinta, facilitand contactarea si ocupandu-se de recrutare grupului tinta format din persoane cu dizabilitati. Resursele materiale necesare implementarii proiectului sunt planificate pentru a asigura realizarea in bune conditii a tuturor activitatilor propuse si atingerea indicatorilor prevazuti. Managementul proiectului si activitatile de monitorizare se vor desfasura la sediul solicitantului ce va pune la dispozitia proiectului birouri pentru echipa de proiect si o sala de intalniri intre parteneri, slla de formare pentru cursuri amenajata corespunzator grupurilor vulnerabile, spatiu dotat cu mobilier specific, calculatoare, telefon, fax, acces la Internet. Partenerul pune la dispozitia proiectului o sala de intalnire si un birou de lucru pentru coordonatorul de proiect si expertii partenerului.. Ca si masuri de informare, diseminare si publicitate a proiectului se vor realiza si disemina materiale de promovare si informare (mapa proiectului, afise, flyere). Vor fi organizate 2 conferinte de lansare si incheiere a proiectului, precum si actiuni de promovare in presa scrisa a rezultatelor proiectului.

Versiune audio

 

Intrati in sectiunea audio a siteului unde puteti asculta materialele publicate. Fiecare material poate fi activat prin simpla apasare a butonului play.

 

Mai mult...